De SWLG

De S.W.L.G. heeft vier locaties in Purmerend en één in Wijdewormer.
Onze hoofdlocatie is aan de Spaarbekkenkade in Purmerend, waar algemene voorzieningen zoals een algemene ruimte, de centrale keuken en drieentwintig appartementen gevestigd zijn.
Aan de Zuiderweg in de Wijdewormer zijn veertien appartementen verdeeld over twee stolpboerderijen en ook hier is een algemene ruimte.
In de Weidevenne in Purmerend heeft de S.W.L.G. achtien woningen verspreid over meerdere straten. De cliënten die hier wonen kunnen gebruik maken van het centraal gelegen inloopcentrum aan de Kransfontein.
De S.W.L.G. heeft een wijkteam dat ondersteuning biedt in de vorm van begeleiding en / of verzorging aan mensen in en om Purmerend.
Aan de Geulenstraat in Purmerend heeft de S.W.L.G. een dagacitiviteitencentrum waar cliënten een of meerdere dagen per week gebruik van kunnen maken.
In totaal zijn er momenteel honderd cliënten die gebruik maken van één of meer van onze diensten.
 
Door de kleinschalige projecten is alle ondersteuning op het individu gericht, rekening houdend met de wensen en de mogelijkheden. Een eigen woonplek en de privacy staan daarbij voorop, cliënten kunnen hierdoor zoveel mogelijk zelf vorm geven aan hun leven.
 
Wat biedt de S.W.L.G.?
Huisvesting
Verzorging en verpleging
Begeleiding
Facilitaire ondersteuning
Kortdurend verblijf (logeren).
Dagbesteding