Werken bij SWLG

Het werken bij de S.W.L.G. vraagt op de eerste plaats affiniteit met onze doelgroep.
De S.W.L.G. bestaat uit een aantal kleine woonlocaties het voordeel hiervan is dat er geen sprake is van grootschaligheid en elke locatie een eigen indentieit heeft. Door de kleinschaligheid van de locaties kennen de cliënten en personeel elkaar allemaal.

Op alle locaties wordt er gewerkt in wisselende diensten, dat wil zeggen dat er dagdiensten, late diensten en nachtdiensten zijn.
Als assistent begeleider bestaan de werkzaamheden onder andere uit het geven van de nodige verzorging aan de cliënten vande  locatie waar je werkzaam bent.
Heb je de opleiding  MMZ 4 afgerond, dan begeleid je ook één of meerdere cliënten, je bent voor hen dan contactpersoon (persoonlijk begeleider).
Als persoonlijk begeleider maakt je in samenspraak met de cliënt een zorgplan en een werkplan. Je hebt regelmatig contact met de cliënt en begeleidt deze planmatig en doelgericht.

Er wordt dagelijks (zeven dagen per week) vers gekookt door onze koks. Als kok bereid je de maaltijden voor de cliënten en het personeel. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en de maaltijdcyclus. De samenstelling van de maaltijden maak je in overleg met een afvaardiging van cliënten van verschillende locaties. De keuken bevindt zich op de hoofdlocatie Spaarbekkenkade.

De woning van de cliënten die intramuraal wonen worden schoongemaakt door de huishoudelijke dienst. Als medewerkers van de huishoudelijke dienst werk je in een vast rooster met vaste werkzaamheden. Naast de woningen worden ook de algemene ruimte en de kantoren dienst schoongemaakt.